Puur kelly

Energetisch therapeut

Energetisch therapeut

In de hedendaagse prestatiemaatschappij vol met prikkels is het niet gek dat steeds meer mensen te kampen hebben met mentale en fysieke klachten. Een energetisch therapeut kan je helpen weer in balans te komen. Loop jij ook tegen bepaalde klachten aan in het dagelijkse leven? Graag ga ik als energetisch therapeut samen met jou op zoek naar oplossingen.

Neem contact op
Energetisch therapeut

Wat doet een energetisch therapeut?

Iedereen is geboren met een sterke intuïtie, die helaas door externe factoren over tijd flink wordt beperkt en vervormd. Het is in de hedendaagse maatschappij lastig om in contact te staan met je eigen gevoel. En dat is niet gek, sinds we steeds meer moeten van onszelf. Burn-outs en depressies zijn steeds vaker voorkomende klachten en zijn steeds alledaagser. Toch kan het ook echt anders! Als energetisch therapeut ga ik aan de slag om jouw lichaam en mind weer in balans te krijgen.

Openstaan voor vernieuwing is hierbij het motto. Door de energieën in jouw lichaam of woonomgeving als het ware te herprogrammeren, worden bepaalde processen in werking gesteld. Blokkades kunnen door de nieuwe energiestromen worden verholpen. Zoals je je kan voorstellen, kan dit enorm bevrijdend werken!

Image

Healing + relax

Image

Relax

Image

Reading

Image

Reiniging huis

Een energetische massage bij Puur Kelly

De oeroude natuurlijke behandelmethode die energetische therapie is, is gebaseerd op de universele energie die overal inzit. Warmte, energie en aanraking veroorzaken verlichting, en dat snapt een energetisch therapeut maar al te goed. Een energetisch therapeut werkt vanuit een holistische filosofie en gaat uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Ik bied je handvatten om een transformatie op een liefdevolle manier in werking te stellen!

Als energetisch therapeut kan je bij mij terecht voor verschillende diensten. Zo kan ik je helpen met het reinigen van je woning of leefruimte. Maar ook voor een energetische of helende massage kan je bij mij terecht. Hierbij ga ik op zoek naar de disbalans in jouw chakra’s. Samen kijken we naar wat we kunnen veranderen in jouw leven - bewustwording is immers de sleutel tot zelfbevrijding.

Contact met mij

Op liefdevolle wijze wil ik jou helpen (opnieuw) met jezelf in contact te komen. Wat kan jij doen om je een beter mens te voelen? Waar wil je naartoe in je leven, en wat wil je bereiken? Laat mij als energetisch therapeut deel zijn van je zelfontwikkelingsproces. Laten wij er samen voor gaan! Contact met mij is zo gemaakt.

Contact formulier